~ Kerst ~

Vandaag een kaartje met een Tilda uit de kerst serie van Magnolia. Ik ben er zelf niet tevreden over, omdat ik vind dat de kaart iets mist.
Tilda heb ik ingekleurd met de potloden van Nellie Snellen. Misschien dat het hier een beetje door komt, want het werken met de potloden krijg ik maar niet onder de knie. Ik mis misschien ook wel de heldere kleuren die ik met de aquarel potloden krijg.
De kaart zelf is van bruin papier wat ik laatst bij Doe@ding in Spijkenisse heb gekocht. Verder wat kerstbloemen gemaakt met de Floral Punch van Nellie Snellen en een lintje waar ik een strikje van heb gemaakt met de Joy strikjesmaker die ik sinds kort in m'n bezit heb. Ik moet zeggen dat het een fijn "apparaatje" is.

3 opmerkingen:

Anja zei

Hoi ,
Via via kom ik even op je blog.Leuke kaart.Mss moet met meer laagjes papier gaan werken.Dan krijg je meer kleur op je kaart.
Ben je volger geworden.

Groetjes Anja

Diana zei

Hoi Sandra,

Leuk dat je een kijkje kwam nemen op mijn blog en ook volger bent geworden. Ik ben ook gelijk jou volger geworden. Ik vind de kaarten die je maakt erg mooi. Ik heb het zelf ook vaak hoor dat ik net niet tevreden ben met de kaarten die ik maak. Maar ik denk dat je zelf nooit echt tevreden zult zijn over je eigen kaarten, hoe je in de toekomst ook gaat groeien. Heb lekker plezier in de dingen die je doet en leer van andere op hun blog en zo zullen andere weer leren van jou ;-)

Lieve groetjes van Diana.

Marielle zei

Hoi San,

Dat heeft iedereen wel is hoor dat je zelf niet tevreden bent met je kaarten... En ik zelf heel vaak... Hahaha... Gewoon doorgaan met de volgende...

Een reactie posten