Forever Friends

Vandaag een verjaardagskaartje met 'deurtjes'. Op de buitenkant heb ik twee strookjes roze dessin papier gebruikt van Forever Friends Pink Parfait. De strookjes in de embossing sjabloon gedaan (die je standaard bij de Cuttlebug krijgt) en door de Cuttlebug gehaald.   

Op het papier twee witte bloemen van Prima Marketing geplakt die ik eerst zelf roze en groen gemaakt heb met behulp van distress inkt. Onder de bloemen een lintje vastgezet zodat de kaart dicht gemaakt kan worden.
Als je de kaart openmaakt zie je het schattige Forever Friends beertje met een pakje in z'n hand. De binnenkant versierd met wat bloemetjes die ik ooit van iemand heb gekregen en een stukje lint waar ik de tekst 'Happy Birhday' op gestempeld heb met de lettertjes van Penelope & Percy Alphabet (docrafts). Aan de uiteinden van het lintje nog twee knoopjes gezet. Het achtergrond papier komt ook uit Forever Friends Pink Parfait.

1 opmerking:

Marielle zei

Leuk kaartje!!! En ook een leuke stempel... Heb ik ook... En heb nog veel meer stempels van Forever Friend en Magnolia... Misschien een keer afdrukjes ruilen???

Een reactie posten