Tilda op een andere manier...

Ik weet niet of ik het ooit genoemd heb, maar mijn moeder maakt ook kaartjes. Zij heeft mij een paar jaar geleden zo gek gekregen om het ook eens te proberen... Ze nam me mee naar de beurs in Rijswijk en ja, dan zie je al die spulletjes en ben je verkocht :-)

Wij krijgen van haar altijd een zelfgemaakt kaartje met de kerst, verjaardagen etc. evenals familieleden. Verder krijgt niemand ze te zien, want mijn moeder heeft geen blog. Nu dacht ik: "Laat ik eens een kaartje van haar op mijn blog zetten..." Dus daarom bij dezen:


Zoals jullie zien, is het een heel ander stijl dan mijn kaartjes.
Ze is ooit begonnen met Pergamano. Ze maakte de mooiste kaarten, maar helaas werd dat minder en minder verkocht in de winkel en ging ze op zoek naar iets wat erbij pastte. Zo kwam ze op het idee om 3d plaatjes over te trekken met de Pergamano inkt. Zo kreeg ze nieuwe figuren op haar kaartjes. Later ontdekte ze het borduren en stapte ze af van de "traditionele" Pergomanokaart en gebruikte ze alleen nog de op perkamentpapier ingekleurde 3d afbeeldingen.
Inmiddels heb ik haar t idee gegeven om mijn Magnolia's te stempelen op Perkament papier en ze in te kleuren. Dat zag ze eerst niet helemaal zitten, maar het bevalt haar steeds beter. Zo ziet Tilda er dus uit op perkament papier :-)
Ook is ze helemaal gek (net als ik hihi) van de bloemen van Crealies. Op deze kaart heeft ze er weer 3 gemaakt.

Nou, dat was dus eens een kaartje van mijn moeder. Een hele fijne eerste januari!
Groetjes,

Sandra

1 opmerking:

Corrie zei

Hallo Sandra, zoals jij ben ik ook begonnen met mijn kaartjes, maar dan door mijn dochter Cindy ik ben er ook aan verslaafd.
Je moeder heeft een héle leuke stijl en inderdaad anders als jou kaarten, kan je haar niet zover krijgen dat ze ook een blog begint, dat zou leuk zijn voor haar, eerst met hulp van jou en later doet ze alles zelf net zoals ik.
Maar haar kaart is prachtig ook de bloemen.
lieve groetjes Corrie

Een reactie posten