Blauw beertje

2013 - Gelukkig nieuwjaar - 2013 - Gelukkig nieuwjaar - 2013 - Gelukkig nieuwjaar - 2013

Hebben jullie een leuke jaarwisseling gehad? Ik wel!
Nog voornemens voor 2013? Ik ben nooit zo goed in voornemens. Ten eerste in het bedenken ervan en ten tweede hou ik t niet lang vol, dus ik ben er maar mee gestopt.... Ik zeg daarom maar: Ik ga PROBEREN veel kaartjes en knutsels te posten op mijn blog :D

Omdat ik de maanden voor de kerst geen inspiratie had, heb ik geen zelfgemaakte kaartjes verstuurd dit jaar.  Nu de inspiratie weer terug is maak ik toch nog mijn kerstkaartjes, dan maar voor volgend jaar :-)


Dit eerste kaartje is een blauw kaartje met een stempeltje van Milton & Co. Het papier komt van een blokje wat ik al jaren heb liggen, maar wat zich uitstekend leent voor deze kaart!
Verder heb ik stempeltjes gebruikt van Marianne Design en ook het kerstboompje komt van haar. Op de mouwtjes van het beertje heb ik Crushed Velvet gebruikt met een beetje glitter erdoor. Dit geeft een zachte uitstraling.

Dit was mijn eerste kerstkaartje. Tot snel!

Sandra


1 opmerking:

Corrie zei

Hallo Lieverd, wat ben ik blij om weer eens iets van je te horen.Ik ging me al zorgen maken en dacht er is toch niets Sandra, gelukkig niet, als ik in de buurt was kwam ik je een dikke knuffel geven en ik wens je echt al het goede voor 2013.Je kaarten zijn schatjes, leuk begin voor de volgende kerst.
P.s is je vriendin alweer thuis?
Lieve groetjes Corrie

Een reactie posten