Eerste kerstkaartje

Ja ja, het eerste kerstkaartje is een feit! Via Corrie van Corrie's kaartenhobby kwam ik op de site van een Christmas Challenge blog. Hier staat iedere week een sketch op. Als je deze iedere week maakt heb je zo je kerstkaartjes af, EN je kunt meedoen aan de challenge! Dat leek me leuk dus heb ik het eens gebprobeerd. Ik heb namelijk nog nooit een kaartje gemaakt aan de hand van een sketch. Het was best lastig voor de eerste keer, maar ik denk dat het aardig gelukt is ;-)
Dit is het geworden:

De stempel heb ik vorig jaar op een beurs gekocht, ik weet niet meer waar deze van is.  Ik heb gewerkt met het Design papier van MD. Verder heb ik wat jute gebruikt en de bloemen gemaakt natuurlijk met de stans van Crealies :-)  Als twist moest je gebruik maken van minimaal 3 verschillende design papiertjes en een charm toevoegen aan je werk. Ik heb gekozen voor een sterretje. De tekst is van Blonde Moments.


Dus ik wil met deze kaart graag meedoen met de Christmas challenges.
Groetjes!!

5 opmerkingen:

Corrie zei

Hallo Sandra, wat lief dat je mijn naam en mijn blognaam hebt genoemd in je berichtje.Dat had je niet hoeven te doen hoor!! Wat heb je een prachtige kaart gemaakt voor de CCWS en je hebt de sketch super gemaakt vind ik.Ik doe bijna elke week mee,je hebt gelijk tegen de tijd dat het Kerstmis is heb je ze lekker al klaar,zo denk ik er ook over,je kaart is super geslaagd hoor meisje,tot de volgende kaart dan maar weer.
Lieve groetjes Corrie

Cindy zei

Ik vind je kaart helemaal super! Ik vind je bloemen ook zo gaaf! Ik vind het een winnaar! Groetjes Cindy

Nicole zei

Hoi Sandra en welkom bij onze challenges op CCWS. Je eerste kaart is hartstikke leuk. Mooi papier en een schattig stempeltje. En nu duimen dat je er met de prijs vandoor gaat :o) Hopelijk tot een volgende keer weer!

Groetjes...

Leny Hempen zei

Wat een schattig kaartje Sandra.
Echt super lief.

Gr Leny Hempen

Carol zei

Gorgeous card, thanks for joining us at CCWS this time. Carol DT x

Een reactie posten