Notebook

Op 1 september zal mijn vriendin voor 3 maanden vertrekken naar Ethiopië. Daar zal ze voor Edukans in actie komen en zelf een bijdrage leveren aan de onderwijsprojecten.
 Edukans helpt kinderen in Ethiopië naar school en daarom vraagt Edukans aan deelnemers van Werelddocent geld in te zamelen voor de onderwijsprojecten in Ethiopië. Tijdens de reis bezoeken ze ook één of meer van deze projecten en kan de deelnemer met eigen ogen zien hoe de donaties bijdragen aan het onderwijs in Ethiopië.
Op haar blog vertelt ze hoe haar voorbereiding op zo'n reis verloopt, en laat ze ons meegenieten van de dingen die ze meemaakt op haar reis. Ook is er een mogelijkheid om zelf een (kleine) financiële bijdrage te leveren.
Natuurlijk volg ik haar belevenissen en hoop ik dat ook u het leuk vindt om te kijken wat er met het geld van Edukans gebeurd.

Ze vertelde me dat ze een computertje gaat aanschaffen om de blog op te maken. Natuurlijk is dat heel handig, maar ik kan me voorstellen dat er daar niet altijd stroom of internet voorhanden is. Daarom heb ik voor haar een klein notebook gemaakt. Hierin kan ze aantekeningen maken op de momenten dat haar computer buiten handbereik is.

Ik weet dat het een droom voor haar is die uitkomt, maar dat het misschien ook moeilijk is om drie maanden van huis te zijn. Daarom heb de stempel van Marianne Design "Dromen komen uit" gebruikt.

 De Tilda die ik heb gebruikt, leek voor mij op een soort potlood om mee te schrijven en paste leuk. Ik heb de afbeelding bewerkt met clear embossingpoeder. Zo ligt er ter bescherming een mooie laagje op de afbeelding.
De kaart, het boekje en de veer heb ik ook van de stempels van Marianne Design.
Verder heb ik design papier gebruikt waarvan ik niet meer weet waar het vandaan komt.
De swirl met de de hartjes is van Magnolia.

 Aan de binnenzijde heb ik een vakje gemaakt met tags waar tekstjes opstaan.

Helemaal achterin nog een stempel van Magnolia.


Natuurlijk ga ik haar ontzettend missen, maar ik hoop dat ze gaat genieten en heel veel goede dingen kan doen!

Graag doe ik mee aan de volgende challenge
http://kreatejadt.blogspot.nl/ - Alles mag

Groetjes!!

6 opmerkingen:

Corrie zei

Wat een verhaal Sandra,zo te lezen ga je je vriendin wel missen.Ik vind het voor haar een héle onderneming.Wel knap van haar.Wat heb je een prachtig boekje voor haar gemaakt.De stempel heb je mooi gekleurd ,het ziet er heel gezellig uit.Zo zal Marloes veel aan je denken en 3 maanden zijn voor je het weet weer voorbij.
Lieve groetjes Corrie

Marloes Kreuze zei

Wat een lieve vriendin heb ik toch en dat ze goed kan knutselen is hier wel te zien! Behalve dat ik het gewoon heel mooi vind, is het boekje ook heel praktisch. Het is stevig en ik ben gek op de (verborgen) teksten (o.a. de teksten op de tags in het binnenvakje). In het binnenvakje kan ik zelf ook nog evt. briefjes o.i.d. bewaren. De stempels met de toepasselijke teksten zijn leuk en... ja wat eigenlijk niet?

Ik heb zelden zo'n mooi cadeau gehad, dat zo persoonlijk is. Ik ben je heel dankbaar! Met jouw werk, maak je mensen echt blij, dus blijf ermee doorgaan! Ik zal veel aan je denken, maak je daar maar geen zorgen over ;-)

Liefs Marloes

Je@net zei

Wat een super mooi cadeau. Gaaf om je vriendin zo te verrassen, Sandra!

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een prachtig boekje, erg leuk!
Bedankt voor je deelname aan de challenge van Krea TeJa.
Groetjes van Jacqueline

*mieke* zei

Wat heb je dit leuk gemaakt Sandra! En een heel mooi verhaal er achter...super!
Bedankt voor je deelname aan de challenge van Krea Teja!
Groetjes Mieke

Anneke zei

Ooh wat is die prachtig! Ik vind hem geweldig :) Groetjes Anneke

Een reactie posten