Eerste kerstkaartje

Ja ja, het eerste kerstkaartje is een feit! Via Corrie van Corrie's kaartenhobby kwam ik op de site van een Christmas Challenge blog. Hier staat iedere week een sketch op. Als je deze iedere week maakt heb je zo je kerstkaartjes af, EN je kunt meedoen aan de challenge! Dat leek me leuk dus heb ik het eens gebprobeerd. Ik heb namelijk nog nooit een kaartje gemaakt aan de hand van een sketch. Het was best lastig voor de eerste keer, maar ik denk dat het aardig gelukt is ;-)
Dit is het geworden:

De stempel heb ik vorig jaar op een beurs gekocht, ik weet niet meer waar deze van is.  Ik heb gewerkt met het Design papier van MD. Verder heb ik wat jute gebruikt en de bloemen gemaakt natuurlijk met de stans van Crealies :-)  Als twist moest je gebruik maken van minimaal 3 verschillende design papiertjes en een charm toevoegen aan je werk. Ik heb gekozen voor een sterretje. De tekst is van Blonde Moments.


Dus ik wil met deze kaart graag meedoen met de Christmas challenges.




Groetjes!!

Zomaar een kaartje van mij

Wat leuk dat je weer even langskomt!
Laatst vroeg iemand wat ik doe, hoe het heet en ook waarom ik het doe. Ja, daar moest ik even over nadenken. Hoe het heet, dat weet ik eigenlijk niet. Ik noem het altijd freubelen.... kaarten en kleine presentjes maken. En waarom? Ik ben er mee begonnen omdat ik het gewoon super leuk vind. Lekker knutselen, bezig zijn met papier. Een tijdje later was ik erg blij dat ik zoiets had, want op momenten dat je niet zo lekker in je vel zit of je heel erg druk in je hoofd bent, kan het ook rust geven, ontspanning.
Op het moment dat ik inspiratie heb, ga ik helemaal los. hihihi. Het moet dan ook echt af. En als het dan af is kan ik er echt van genieten.

Nou ja, genoeg diepzinnige prietpraat, laten we eens kijken wat ik voor jullie heb.

Ik heb een tag gemaakt. Met allerlei stempels van MD van de journey serie. Verder heb ik natuurlijk bloemen gemaakt (dit vind ik zoooo leuk) met mijn favoriete bloemen stanzen: Crealies! Het vlindertje en de stempel van het meisje zijn natuurlijk van Magnolia :-D Hoe kan het ook anders?!

Graag doe ik mee met challenge 27 van thedutchmagnoliachickies- andere vorm.
En met de challenge van Tilda's town- vintage.
En de challenge van just magnolia- anything goes with option handmade flowers (ik ben zo dol op bloemen maken hihihi)

Groetjes!