Groene kerst

Op de kreadoe heb ik een blokje met groen papier gekocht, en daar wilde ik heel graag wat mee maken. Daarom heb ik het stempelafdrukje van Milton & Co met groen ingekleurd. Ik heb de kaart verder versierd met bloemen die ik met de stans van Crealies heb gemaakt. Ook de swirls zijn van haar.
Ik hoop dat jullie het leuk vinden.

Groetjes!!

Milton & Co op een kersttag

Ik zag de laatste tijd veel mensen op hun blog een tag maken voor de kerst. Ik had dat nog nooit gedaan, dus ben ik vandaag aan de slag gegaan!
Ik heb de tag uitgesneden met mijn cricut en de Plantin Schoolbook cartride. Ik heb de Cricut ingesteld op 14 cm.
Vervolgens heb ik de tag bewerkt met distressinkt en met bruine inkt verschillende sneeuwvlokken erop gestempeld.
De stempel van het beertje is van Milton & Co. Deze heb ik weer ingekleurd met de Derwent coloursoft potloden.
De grote swirl en de sneeuwvlokken zijn ook gemaakt met de Cricut. Ik heb hiervoor de Accent Essentials cartridge gebruikt.
Verder heb ik het koord zelf bestempeld met een kerst stempel en vervolgens het koord gekleurd met bruine inkt.

Groetjes!!

Moments like this



Voor een speciaal cadeautje wilde ik een speciale label maken. Ik heb eerst gekeken welk inpakpapier ik nog had en welk lint erbij paste. Ik ben altijd van de vrolijke kleuren dus koos ik voor geel inpakpapier met roze/oranje lint.
Daarna ben ik hierbij papier gaan zoeken. Ik heb het label met roze en oranje linnenpapier gemaakt en dit vervolgens bewerkt met bruine distress inkt. Hierop design papier wat ik ooit ergens bij heb gekregen (ook bewerkt met distress inkt), maar wat ik er wel leuk bij vond staan. Dit heb ik met een zwarte fineliner rondom bewerkt met een stiksteekrandje.
De bloem heb ik gemaakt met mijn nieuwe Creative Flowers CL CF 05 van CreaLies. Deze heb ik op de Kreadoe gekocht en ben er echt blij mee!
Ook de groene blaadjes (CL CS 11) zijn van CreaLies.
De tekst heb ik gemaakt met Impress-Ons van Creative Imaginations.


 Groetjes!

Kerst met Kars - Ollyfant

Vandaag eindelijk weer een kaartje gemaakt! Ik heb de afgelopen tijd weinig tijd gehad, maar vandaag had ik even de tijd terwijl ik op een levering van Ikea zat te wachten.
Ik heb de volgende materialen gebruikt:
- Stempel van Kars - Ollyfant, die ik heb ingekleurd met m'n coloursoft potloden van Derwent;
- Papier wat bij de stempel zat;
- Papier wat ik nog had liggen
- Tekst stempel van Nicole;
- Bloemen met de Floral Punch.

Groetjes!

Kreadoe 2011

Ik stap net binnen na een dagje Kreadoe. Wat is het toch weer heerlijk om tussen al die leuke spulletjes te lopen en te kijken of er iets naar je zin bij is.
Natuurlijk kom je weer met tassen vol terug en heb je eigenlijk teveel uitgegeven....
Ik heb veel bloggers eens in levende lijve gezien en dat was toch ook erg leuk!
Kortom: een heerlijk dagje!

Vintage kerst


Ik heb vandaag de raad opgevolgd van Anja. Zij gaf mij als tip om meer laagjes te gebruiken, zodat m'n kaart meer kleur krijgt.
Ik moet zeggen dat ik het erg lastig vind, want welk papier past dan weer bij elkaar en hoeveel verschillende velletjes heb je nodig?

 Ik vind zelf altijd de vintage kleuren erg mooi, maar ook erg moeilijk om iet mee te maken, zodat ik echt die oude look krijg.
Vandaag heb ik het geprobeerd, en samen met de tip van Anja is er toch een behoorlijk kaartje uit gekomen.
Ik heb weer een Stampies gebruikt, want die blijf ik gewoon erg schattig vinden. De swirls heb ik weer uitgesneden met m'n Cricut en natuurlijk heb ik alles de "vintage look"  gegeven door er met distress inkt langs te gaan.

De tekst is van Nicole Verkooijen.
De bloemen vind ik altijd het leukst om te maken. Ik heb hier verschilende lagen gebruikt: stanzen, ponzen en als hartje een kant en klaar bloemetje. Het groene ijzerdraadje heb ik er deze keer aangelaten.
Ook de bloemen heb ik met distress inkt bewerkt en de onderste laag heb ik met glimmer mist bespoten.

Blauwe kerst

Soms gaat het niet zo lekker, maar vandaag ging het super!! Ik heb eindelijk nieuwe potloden. Na heel veel proberen ben ik toch overgestapt naar de Coloursoft potloden van Derwent. Het is een hele uitgave, maar dan heb je ook wat: 36 mooie, zachte potloden!
Mijn eerste stempelafdrukje met deze potloden is een Stampies uit set 9 die ik in een eerdere kaart ook heb gebruikt.
Verder heb ik op deze kaart papier gebruikt van Kars en papier van de Action. De witte randjes heb ik gemaakt met een Joy Snij- en embossing stencil en de bloemen met de wel bekende Floral Punch. Bij de Boekenvoordeel winkel vond ik schattige roosjes met glitters waar ik de groene blaadjes van afgehaald heb. Deze heb ik als kern gebruikt bij de bloemen.